Gemeente Hooglede

2 mei 2024: auteurslezing Delphine Lecompte

di 09 jan 2024
Op donderdag 2 mei 2024 komt Delphine Lecompte, auteur van ‘Vrolijke verwoesting’ en de drie delen van ‘Beschermvrouwe van de verschoppelingen’ de Gulden Zonne onveilig maken met een one-woman performance.

Wie heeft Delphine Lecompte vermoord?
Zo luidt de titel van Lecomptes nieuwe 500 pagina’s tellende compromisloze boek.
De auteur is in tegenstelling tot wat de titel van haar nieuwste proza laat vermoeden springlevend en even cassant en prikkelend als we haar tot nu toe kenden.

Bij het grote publiek vooral bekend sinds haar deelname in De Slimste Mens ter Wereld – maar vooral een uitstekend schrijfster.
Getalenteerd als dichteres met onder meer een aanstelling als stadsdichter van Damme en als museumdichter van Brugge op haar palmares.
Berucht en geroemd omwille van haar specifieke stijl in haar column in Humo.
Een vrouw die ontbijt om middernacht – humus en chocolade zeevruchten. Die houdt van een blokje om gaan met haar hondjes maar een hekel heeft aan zondagen.

Maar nu ook één van de namen op de lijst met getalenteerde auteurs die Hooglede bezoeken.
Op donderdag 2 mei 2024 komt de auteur van ‘Vrolijke verwoesting’ en de drie delen van ‘Beschermvrouwe van de verschoppelingen’ de Gulden Zonne onveilig maken met een one-woman performance.

Verwacht je aan een borrelende, boeiende literaire avond waarbij Delphine op haar eigen onnavolgbare manier zal voorlezen, grappige anekdotes zal vertellen en je zal verrassen met kwetsbare bindteksten. Aan interactie met haar publiek zal zeker geen gebrek zijn!

Praktisch

Delphine Lecompte
Donderdag 2 mei 2024 - 20 uur
Gulden Zonne, Marktplaats 6 Hooglede

Ticketverkoop

Start ticketverkoop: vanaf maandag 12 juni 2023
Tickets verkrijgbaar via www.hooglede.be/tickets of Vrijetijdspunt Trimard (Marktplaats 24)