Gemeente Hooglede

20 jaar woonzorgcampus Ter Linde

di 04 okt 2022
Vrijdag 30 september vierden de bewoners en de personeelsleden van woonzorgcampus Ter Linde feest. Tijdens het feest kon iedereen genieten van de muzikale deuntjes van Vlaams zanger Christoff.

Naar aanleiding van het 20-jarig bestaan werden alle bewoners, gebruikers van het centrum voor dagverblijf en flatbewoners van Zevekote (Hooglede) en Ter Linde (Gits) onder een stralende zon getrakteerd op een groot optreden.

Het voorprogramma bestond uit enkele koppeldansen van Ricardo en partner Melissa van ‘Dansschool Dançar’. Na een korte pauze met versgebakken pannenkoeken en een verfrissend drankje was iedereen klaar voor de hoofdact van de dag. De enige echte Christoff!

Hij kon de mensen entertainen met zijn bekende nummers zoals ‘Het licht uitdoen’, ‘Sweet Caroline’ en ‘Onder de toren’. Deze werden ondersteund door enkele dansers van Dansschool Dançar. Ook zijn minder bekende nummers zorgden voor sfeer in het woonzorgcentrum. Om de namiddag af te sluiten konden de mensen die dit wensten een foto nemen met Christoff.

’s Avonds vond er in Zomerstek in Gits nog een event plaats voor de personeelsleden van woonzorgcampus Ter Linde.

Bekijk hier een aantal sfeerbeelden