Gemeente Hooglede

30 jaar verbroedering Hooglede/Gits – Schnelldorf

30 jaar geleden, op 31 juli 1988, verbroederde de gemeente Hooglede/Gits met de gemeente Schnelldorf.

De aanleiding hiervoor was de ontdekking van een grafsteen in Gits van een Duitse gesneuvelde soldaat, August Abelein, waarvan de broer in Schnelldorf woonde. Het vervolg aan dit verhaal kon u lezen in de vorige editie van het Infomagazine.

De gemeente Schnelldorf nodigt de gemeente Hooglede/Gits uit om deze 30 jaar verbroedering te vieren in Schnelldorf op 29 juni, 30 juni en 1 juli 2018.

Het totaal aantal deelnemers is beperkt tot 50 personen. Er wordt een bus ingelegd. De overnachting in Schnelldorf gebeurt bij gastgezinnen.

Er wordt een democratische bijdrage gevraagd van € 90/persoon. Zijn in de prijs inbegrepen : fooi buschauffeur, de maaltijd tijdens de heen- en de terugreis, inkomgelden, de verzekering tijdens de heen- en terugreis.

Zijn niet inbegrepen : de dranken tijdens de heen- en terugreis, bezoeken en verplaatsingen die er ter plaatse op eigen initiatief worden gemaakt, drankverbruik ter plaatse, persoonlijke uitgaven (bijv. aankoop souvenirs, geschenken).

Zodra wij op de hoogte worden gesteld van het feestprogramma wordt dit meegedeeld.

Inschrijvingen kunnen tot en met 15 mei 2018 op rekeningnummer : BE87 0910 0021 9994.

LET WEL : u bent pas definitief ingeschreven na betaling. Vergeet de namen van de deelnemers bij de overschrijving niet te vermelden.

 

Inlichtingen kan u bekomen bij Josée (051/20 30 30 – josee.vanslambrouck@hooglede.be)

Gepubliceerd op  do 03 mei 2018