Gemeente Hooglede

Lukas Lelie (try-out)

LUKAS LELIE (TRY-OUT) – support Domien Vloeberghs Lukas Lelie won in zijn jonge carrière als stand-up comedian al de Lunatic Comedy Award, de Culture Comedy Award, Humo's Comedy Cup en mocht zich ook al een jaar lang het grootste stand-up comedy talent van Nederland en België noemen. In 2017 kwam Lukas Lelie met een eerste avondvullende show “Ik doe mijn best”. Lukas' stijl kan omschreven ...
LUKAS LELIE (TRY-OUT) – support Domien Vloeberghs

Lukas Lelie won in zijn jonge carrière als stand-up comedian al de Lunatic Comedy Award, de Culture Comedy Award, Humo's Comedy Cup en mocht zich ook al een jaar lang het grootste stand-up comedy talent van Nederland en België noemen. In 2017 kwam Lukas Lelie met een eerste avondvullende show “Ik doe mijn best”. Lukas' stijl kan omschreven worden als “awkward” met veel oneliners en absurditeiten. Deze avond mag je nieuw materiaal verwachten die Lukas op jullie wil loslaten.
Wie aan Domien Vloeberghs vraagt wat hij doet, krijgt te horen dat hij 'speelt'. Eerst een lange tijd in het kader van toneel, daarna binnen improvisatietheater, en nu al een tijd als comedian en veelgevraagd MC. Domien warmt de lachspieren op en stoomt het publiek klaar voor een onvergetelijke, ludieke avond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Organisatie

Infopunt Trimard