Gemeente Hooglede

Kwade Reuk

UITNODIGING Muzikale vertelling “Kwade Reuk” Beste Markant-lid, Graag nodigen we je uit op onze startactiviteit van het nieuwe werkjaar. We trakteren met een glaasje bubbels en genieten van het optreden van Hilde Rogge en Rein Devos. Daarna word je verwend je met een lekker dessertbordje. Hoe Oswald Hendryks Cornelius zaliger – kunstkenner, bon-vivant, verzamelaar van spinnen, schorpioenen en ...
UITNODIGING
Muzikale vertelling “Kwade Reuk”
Beste Markant-lid,
Graag nodigen we je uit op onze startactiviteit van het nieuwe werkjaar. We trakteren met een glaasje bubbels en genieten van het optreden van Hilde Rogge en Rein Devos. Daarna word je verwend je met een lekker dessertbordje.
Hoe Oswald Hendryks Cornelius zaliger – kunstkenner, bon-vivant, verzamelaar van spinnen, schorpioenen en wandelstokken, expert op het gebied van Chinees porselein en grootste vrouwenverleider aller tijden – zich precies opwerkte tot in de hoogste maatschappelijke kringen, is een volstrekt oneerbiedig, hilarisch verhaal. Met zijn buitengewone interesse voor pikante aangelegenheden heeft deze Casanova-in-het-kwadraat een neus voor gekruide zaken. In Kwade Reuk nemen Hilde en Rein je mee in een onbeschaamd vermakelijke vertelling van exuberantie en pittige intrige.
Zij speelt met woorden en hij vertelt met klanken uit zijn accordeon. Gelieve deze avond zonder geurwater bij te wonen.
INSCHRIJVEN:
Tegen vrijdag 13 september per email markantgits@hotmail.com of 051/72 56 78 (Carine).
Van harte welkom
Markant-team Gits
PRAKTISCH:
- Donderdag 19 september 2019 om 19.30u
- Zaal 'De Hembyze', Stationsstraat 4, 8830 Gits
- € 10 Leden Markant

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; niet leden: 15,00 €

Organisatie

Markant Gits