Gemeente Hooglede

Music Maestro!

Music Maestro, de eerste editie van Trimart Quizt! Music is de weinig subtiele link naar het feit dat het om een muziekquiz gaat. Maestro is dan weer Italiaans voor “leraar”, en laat het schoolthema nu net de rode draad zijn doorheen deze quiz. De quiz is geschikt voor de specifieke generatie tussen 0 en 99 jaar en is laagdrempeliger dan een gelijkgrondse berm. Voel jij je een mix van ...
Music Maestro, de eerste editie van Trimart Quizt! Music is de weinig subtiele link naar het feit dat het om een muziekquiz gaat. Maestro is dan weer Italiaans voor “leraar”, en laat het schoolthema nu net de rode draad zijn doorheen deze quiz.
De quiz is geschikt voor de specifieke generatie tussen 0 en 99 jaar en is laagdrempeliger dan een gelijkgrondse berm.
Voel jij je een mix van Wikipedia en Shazam? Kan jij als een muzikale ezel noten balken? Valt er met jouw kennis van de muzieknoten amper te sollen? Heb je zóveel in je mars dat je naar een overwinning lijkt te walsen? Zit er muziek in je parate kennis van AC/DC tot ZZ Top, van OMD tot nonkel Bob, van Jimmy B tot Iggy Pop, van Run DMC tot Kabouter Plop en van Birdy tot rappers zonder kop? Schrijf je dan in, kom mor ip, zet de puntjes op de i en win, met stip. De plaatsen zijn schaars, dus begin maar al te drummen.
Dresscode: mannen met blazer (hout of koper), vrouwen met blues en rock.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Contact

Organisatie

Infopunt Trimard

Categorie