Gemeente Hooglede

Themakamp Koken Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Voor de echte topchefs! De geur van warme appeltaart, een lekkere BBQ of versgebakken broodjes: loopt het water je al in de mond? Kom dan naar Outside voor een te gekke kookvakantie. Zet je koksmuts op en trek je schort maar aan! Deze week kook je de coolste gerechtjes. We kiezen lekkere recepten en gaan aan de slag zoals in een echte topkeuken. We leren op een creatieve manier omgaan met de ...
Voor de echte topchefs! De geur van warme appeltaart, een lekkere BBQ of versgebakken broodjes: loopt het water je al in de mond? Kom dan naar Outside voor een te gekke kookvakantie. Zet je koksmuts op en trek je schort maar aan! Deze week kook je de coolste gerechtjes. We kiezen lekkere recepten en gaan aan de slag zoals in een echte topkeuken.

We leren op een creatieve manier omgaan met de merkwaardigste ingrediƫnten. In de voormiddag maken we telkens een overheerlijke lunch. De desserts komen in de namiddag aan bod. Zo maken we de heerlijkste taartjes met fruit, ijs en chocholade. Dol op taarten? We leren ze zelf bakken! En er staat nog meer op het programma. Zo kunnen we mooie servetringen maken, of een taartdoos in elkaar knutselen. En de monitoren weten een heleboel leuke spellen die we samen kunnen spelen. Voor je het weet is de week helaas al weer voorbij gevlogen en ga jij als superkok terug naar huis! Wens je liever niet de volledige dag te koken, dan kan je het kamp combineren met een andere activiteit naar keuze. Je krijgt dan een halve dag koken en een halve dag de 2e keuzeactiviteit. Voor de externen is een warme maaltijd inbegrepen. Dit kamp kan gecombineerd worden met een activiteit naar keuze.

Info

Wanneer

Prijs

€ 185,00
Basistarief

Waar

Dominiek Savio Gits

Contact

Organisatie

Outside Jongerenvakanties