Gemeente Hooglede

Themakamp Mixmax Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Zin in een leuk kamp met veel variatie? We beleven een dagje avontuur in het Adventure Park te Poperinge. Onze monitoren organiseren er verschillende leuke activiteiten en spelletjes. Daarnaast zullen we lekker koken en maken we een tof knutselwerkje. Verder gaan we zwemmen in een supercool zwembad. Het hoogtepunt van de week wordt ongetwijfeld het bezoek aan een superleuk pretpark. Bij ...
Zin in een leuk kamp met veel variatie? We beleven een dagje avontuur in het Adventure Park te Poperinge. Onze monitoren organiseren er verschillende leuke activiteiten en spelletjes. Daarnaast zullen we lekker koken en maken we een tof knutselwerkje. Verder gaan we zwemmen in een supercool zwembad. Het hoogtepunt van de week wordt ongetwijfeld het bezoek aan een superleuk pretpark.

Bij het sportkamp in Roeselare leven we ons uit in Bellewaerde. Kies je voor Poperinge als locatie, dan staat het bezoek aan Plopsa De Panne op het programma. Ook het bezoek aan een dierenpark mag niet ontbreken. Een leerzame en unieke ervaring!

Info

Wanneer

Prijs

€ 190,00
Basistarief

Waar

Dominiek Savio Gits

Contact

Organisatie

Outside Jongerenvakanties