Gemeente Hooglede

Sportkamp Dans Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Heb je een passie voor dansen? Ben jij zo'n type dat de hele dag aan het dansen is, alle videoclips nadanst en helemaal op de hoogte is van de absolute top op het gebied van dans en muziek? Tijdens de stage wordt er gewerkt in niveau en leeftijdsgroepen, die elk een aangepast programma afwerken. We beschikken over een uitgelezen team van enthousiaste top-lesgevers, die jullie verschillende ...
Heb je een passie voor dansen? Ben jij zo'n type dat de hele dag aan het dansen is, alle videoclips nadanst en helemaal op de hoogte is van de absolute top op het gebied van dans en muziek? Tijdens de stage wordt er gewerkt in niveau en leeftijdsgroepen, die elk een aangepast programma afwerken.

We beschikken over een uitgelezen team van enthousiaste top-lesgevers, die jullie verschillende choreografiƫn op actuele hits aanleren. Ook dit jaar is organiseren we het danskamp aan zee. Dit biedt ons de mogelijkheid om de danslessen in het zand te laten doorgaan. De muziek en de zon maakt het vakantiegevoel compleet! Let's get dancing! Het kamp kan gecomineerd worden met een andere activiteit naar keuze.

Info

Wanneer

Prijs

€ 135,00
Basistarief

Waar

Dominiek Savio Gits

Contact

Organisatie

Outside Jongerenvakanties