Gemeente Hooglede

Teddybeer gezocht voor het slapengaan! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wat hebben archiefdocumenten zoals de overlijdensakte van Warden Oom, een proces-verbaal uit 1936, plannen voor het verbeteren van de openbare verlichting en briefwisseling over oorlogsschade te maken met een teddybeer? Doe mee aan een spannende zoektocht, vind Teddy en overnacht dan samen in de bib. 's Morgens wacht er in het archiefdepot een lekker ontbijt. Organisatie: Infopunt Trimard. In ...
Wat hebben archiefdocumenten zoals de overlijdensakte van Warden Oom, een proces-verbaal uit 1936, plannen voor het verbeteren van de openbare verlichting en briefwisseling over oorlogsschade te maken met een teddybeer? Doe mee aan een spannende zoektocht, vind Teddy en overnacht dan samen in de bib. 's Morgens wacht er in het archiefdepot een lekker ontbijt.
Organisatie: Infopunt Trimard. In samenwerking met: Bibliotheek Hooglede, Dienst vrije tijd, Huis van het Kind en de Intergemeentelijke archiefdienst Midwest. Geïnteresseerden kunnen los van deze activiteit tijdens de openingsuren van de bibliotheek (zaterdag 25 april van 9u tot 12u, zondag 26 april van 10u tot 12u) een bezoek brengen aan het archiefdepot en een selectie archiefdocumenten bekijken.. Aantal plaatsen: 25. Reserveren kan tot: 22 april 2020 15:00. Website reserveren: https://webshop.hooglede.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Erfgoeddag

Categorie