Gemeente Hooglede

Rolletjerol, muzikale ontdekkingstocht voor kleuters Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een grote reis achter de rug, een zware rol op de rug. Rolletjerol rolt zich uit en er komt telkens iets nieuws tevoorschijn: zandslang en clownslang, een bizarre tent met poten, een aankleedzak met mouwen en broekspijpen, een tak in stukken die je weer heel kan maken… Wat zit nog allemaal in de rol? Ben jij tussen de 2,5 en de 4 jaar oud en wil je graag weten wat er in die rol zit? Schrijf je ...
Een grote reis achter de rug, een zware rol op de rug.
Rolletjerol rolt zich uit en er komt telkens iets nieuws tevoorschijn: zandslang en clownslang, een bizarre tent met poten, een aankleedzak met mouwen en broekspijpen, een tak in stukken die je weer heel kan maken… Wat zit nog allemaal in de rol?

Ben jij tussen de 2,5 en de 4 jaar oud en wil je graag weten wat er in die rol zit? Schrijf je dan in voor deze workshop door een mailtje te sturen met je naam, leeftijd en het tijdstip wanneer je wil komen naar marleen.deroo@hooglede.be.
Workshop 1: 9.30 tot 10.15
Workshop 2: 10.30 tot 11.15
De 2 workshops zijn identiek. Er kunnen telkens 10 kinderen deelnemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar