Gemeente Hooglede

5° Aarthurquiz

Vriendelijke uitnodiging voor de (verplaatste) 5° Aarthur-quiz. Quizmasters Wesley Serpieters en Charlotte Ulin staan weer borg voor een leuke no-nonsense-quiz, het bestuur zorgt voor de rest met onder meer gratis belegde boterhammen, een bord vol knabbels allerhande en een schitterende prijzentafel, te bekijken op de rubriek "foto's" op www.aarthurfeesten.be. Deelnemen kan door (tijdig...
Vriendelijke uitnodiging voor de (verplaatste) 5° Aarthur-quiz. Quizmasters Wesley Serpieters en Charlotte Ulin staan weer borg voor een leuke no-nonsense-quiz, het bestuur zorgt voor de rest met onder meer gratis belegde boterhammen, een bord vol knabbels allerhande en een schitterende prijzentafel, te bekijken op de rubriek "foto's" op www.aarthurfeesten.be. Deelnemen kan door (tijdig) 20 eurootjes te storten op rekeningnummer be49 4646 3592 4171, dit voor maximum 4 deelnemers per ploeg.
Like onze pagina op facebook ( Aarthurfeesten), dan word je tijdig verwittigd om deel te nemen.
Aanvang van de quiz : 19 uur.
Vermeld tevens je ploegnaam en je email-adres. Als extraatje wordt er naast de twee bakken West-Vleteren12 die al tussen de prijzen steken een extra bak verloot onder de deelnemende ploegen . Santé !!!

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00

Waar

Categorie