Gemeente Hooglede

Paintballkamp Avontuur en Paintball Roeselare Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Avonturiers opgelet, dit is echt een vakantie voor jou! Tijdens deze week staan allerlei spetterende activiteiten op het programma. Zo bezoeken we het Adventure Park in Poperinge, waar we gaan crossen met echte quads! We leren er ook wakeboarden en genieten van een spectaculaire death ride.

Daarnaast bezoeken we verschillende paintballterreinen waar we onder begeleiding van ervaren instructeurs paintball gaan spelen. Ook het bezoek aan de karting mogen we natuurlijk niet vergeten. Gedurende een halve dag kunnen we eindeloos racen met onze karts! Er volgt nog een flinke mountainbiketocht en we beoefenen allerhande teambuildingsopdrachten. Verder leren we een vlot maken, en gaan we boog- en karabijnschieten. Ben jij klaar voor dit avontuur? Opmerkingen: - Het sportkamp in Roeselare is enkel mogelijk in externaat. Het sportkamp start op maandag en eindigt op vrijdagavond. Er is opvang vanaf 8u30 tot 17u30 (niet op vrijdag). Indien je hier van wil gebruik maken, gelieve dit bij de inschrijving te vermelden onder 'opmerkingen'. - We organiseren het kamp vanuit Dominiek Savio in Gits. We beschikken er over een prachtig domein waar we tal van avontuurlijke sporten kunnen aanbieden.

Info

Wanneer

Prijs

€ 225,00

Waar

Dominiek Savio Gits

Tickets

Organisatie

Outside Jongerenvakanties