Gemeente Hooglede

Klankreis (Singing Bowls) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Heerlijk tot rust komen, lekker relaxen, alles loslaten, in een aangename staat van ontspanning komen, het opnieuw ervaren van je innerlijke rust. Dat is het doel van een klankreis. Je begeeft je in een serene omgeving van prachtige rustgevende klanken en trillingen die elke cel in je lichaam beroeren en tot rust laten komen. Een innerlijk reinigende stroming, blokkades komen vrij, een belevenis en diepe relaxatie op hetzelfde moment. Het neemt je mee in een wonderlijke reis van rustgevende klanken waarbij je wegglijdt van je zorgen, dagelijkse beslommeringen en stress.
Klank vormt, klank ordent, klank is energie, klank is kleur, klank is vorm, klank transformeert vorm, klank werkt helend…
Klank schept ruimte voor aanvaarding, bewustwording, loslaten van angsten en vergeving. Een ervaring met klank is een directe ervaring met het Mysterie. Klank kan je tot grote hoogtes en eindeloze dieptes brengen, en bezit het vermogen om je bewustzijn te verruimen buiten de grenzen van het alledaagse.

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Waar

NityaShima Healing Center

Tickets

Organisatie

NityaShima Healing Center