Gemeente Hooglede

Bruno Deneckere & guest

In Gentse muziekmiddens is Bruno Deneckere een begrip. In de jaren negentig bekend als frontman van The Pink Flowers, die samen met Luc De Vos en Lieven Tavernier en nog een aantal andere bands overigens deel uitmaakten van de zogenaamde 'zes van Gent'. Na The Pink Flowers ging Bruno Deneckere door onder zijn eigen naam en is hij betrokken bij tal van muzikale projecten:


Het Gespuis (met ondermeer Lieven Tavernier en Derek), The Infamous Roots Rielemans Family Orchestra (waar ook Nils De Caster, Kathleen Vandenhoudt en Pascale Michiels deel van uitmaken), The Rolls, Stash...


Na “I Remember The Day”, een plaat die hij in 2018 samen met zijn muzikale bloedbroeder Nils De Caster maakte, pakte singer-songwriter Bruno Deneckere uit met “Coming Up For Air”. Een soloplaat die hij in volle coronatijd in zijn eentje maakte, ook al was hij op dat moment al met nog een andere nieuwe plaat bezig. Bruno Deneckere hapte naar adem en liet zich door het virus niet lamleggen. Integendeel: hij gaf zichzelf drie weken tijd om elf nieuwe nummers te schrijven en op te nemen. Ondertussen verscheen er ook een cd met Kathleen Vandenhoudt, ”Sharing the Blues”.

Info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Vrijetijdspas - 0,00 euro

Waar

Tickets

Organisatie

Vrijetijdspunt Trimard

Categorie