Gemeente Hooglede

Bakken met natuurlijke suikers

Lekkere en smakelijke desserts maken met ongeraffineerde suikers, dat is wat je leert in deze workshop. Samen met Peter Vandermeersch, kok en lesgever, bereid je eenvoudige en gezonde zoeternijen die je nadien ook kan proeven. Je leert de kwaliteiten van alternatieve zoetmiddelen kennen en gebruiken. Je werkt o.a. met graanstropen, agave, kokosbloesemsuiker en rapadura. We bekijken ook stevia als zoetmiddel en de plaats van honing in dit verhaal. Deze cursus richt zich tot iedereen, ook tot mensen met diabetes, al zijn niet alle ongeraffineerde suikers geschikt voor een diabetisch voedingspatroon.

In samenwerking met De Zonnekeuken, LDC Zonder Zulle

Begeleiders: Peter Vandermeersch

Info

Wanneer

Prijs

€ 62,00
Kortingstarief (-50%) - 31.00 - 31,00 euro, Kansentarief (-80%) - 12.40 - 12,4 euro, Kansentarief met UiTPAS Zuidwest - 12,4 euro

Waar

Domein "Het Chringhene"

Organisatie

Avansa Mid- en Zuidwest