Lekkere en smakelijke desserts maken met ongeraffineerde suikers, dat is wat je leert in deze workshop. Samen met Peter Vandermeersch, kok en lesgever, bereid je eenvoudige en gezonde zoeternijen die je nadien ook kan proeven. Je leert de kwaliteiten van alternatieve zoetmiddelen kennen en gebruiken. Je werkt o.a. met graanstropen, agave, kokosbloesemsuiker en rapadura. We bekijken ook stevia als zoetmiddel en de plaats van honing in dit verhaal. Deze cursus richt zich tot iedereen, ook tot mensen met diabetes, al zijn niet alle ongeraffineerde suikers geschikt voor een diabetisch voedingspatroon.
In samenwerking met De Zonnekeuken, LDC Zonder Zulle
Begeleiders: Peter Vandermeersch
In samenwerking met De Zonnekeuken, LDC Zonder Zulle
Begeleiders: Peter Vandermeersch
Info
Wanneer
- di 11 februari 2025 van 14 tot 17 uur
- di 18 februari 2025 van 14 tot 17 uur
Prijs
€ 62,00
Kortingstarief (-50%) - 31.00 - 31,00 euro, Kansentarief (-80%) - 12.40 - 12,4 euro, Kansentarief met UiTPAS Zuidwest - 12,4 euro
Waar
Domein "Het Chringhene"
Tickets
Tickets
- info@avansa-mzw.be
- Bel naar 056/260600
Organisatie
Avansa Mid- en Zuidwest