Gemeente Hooglede

Intuïtief schilderen

Deze afzonderlijke workshops zijn op de allereerste plaats bedoeld om lekker creatief bezig te zijn en je op een ontspannende manier dichter bij jezelf en je gevoel te brengen. We werken niet vanuit een bepaalde techniek, je hoeft dus niet te kunnen schilderen of tekenen! Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van los komen van het denken en rust vinden in je hoofd. Daardoor kom je ...
Deze afzonderlijke workshops zijn op de allereerste plaats bedoeld om lekker creatief bezig te zijn en je op een ontspannende manier dichter bij jezelf en je gevoel te brengen. We werken niet vanuit een bepaalde techniek, je hoeft dus niet te kunnen schilderen of tekenen!

Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van los komen van het denken en rust vinden in je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur. Je mag weer spelen en genieten als een kind en verdwijnen in het moment! Met kwasten, je handen, paletmes, alles met wat er voor handen is en je wilt gebruiken. Verkennen en ontdekken, daar gaat het om!

In het vrije werken sta je de creatieve stroom in jezelf toe. Het gaat hierbij niet om artistiek zijn maar om authentiek zijn. Loslaten is het toverwoord. Jezelf de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen. Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat. In feite werk je op een bezinnende, kunstzinnige en creatieve manier aan het grootste kunstwerk dat er is: Jij als genietend mens!

Deelname: €15,00 per avond alles inbegrepen of een 5 beurten kaart voor €65,00 (blijft 1 jaar geldig)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €