Gemeente Hooglede

Glasschilderen (beginners)

In deze workshop "beginners" werken we op vlak glas, met name een kader. Transparant glas is uitermate geschikt om te beschilderen, d.m.v. speciale glasverf in verschillende kleuren. Het resultaat is altijd zeer verrassend. Tijdens de workshop wordt de techniek van glas schilderen uitgelegd waarna je zelf meteen aan de slag gaat. Tijdens het maken van je eigen werkstuk, krijg je natuurlijk de ...
In deze workshop "beginners" werken we op vlak glas, met name een kader.

Transparant glas is uitermate geschikt om te beschilderen, d.m.v. speciale glasverf in verschillende kleuren. Het resultaat is altijd zeer verrassend. Tijdens de workshop wordt de techniek van glas schilderen uitgelegd waarna je zelf meteen aan de slag gaat.

Tijdens het maken van je eigen werkstuk, krijg je natuurlijk de nodige begeleiding. Je unieke zelfgemaakte kunstwerk mag je uiteraard meenemen naar huis.

Na het bijwonen van deze workshop kun je eenvoudig thuis zelf aan de slag.

Een vervolg workshop (gevorderden) om je geleerde kennis verder uit te breiden staat gepland op 3 februari en 8 december. In deze workshop gaan we aan de slag op vaasjes en/of, theelichthouders.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €