Gemeente Hooglede

Gratis info avond Shambhala Eenheid Reiki

Iedereen heeft wel eens gehoord van Reiki! En evenals de hele mensheid evolueerde, gebeurde dat ook bij Reiki. De eerste evolutiesprong was Shambala MDH! En nu is het Shambhala Eenheid. Shambhala-Eenheid ("turbo-reiki) is er voor iedereen, voor mensen die graag actief hun geluk, gezondheid, bewustzijn en effect van hun handelen willen beïnvloeden en/of graag anderen willen helpen. Wil je graag ...
Iedereen heeft wel eens gehoord van Reiki! En evenals de hele mensheid evolueerde, gebeurde dat ook bij Reiki. De eerste evolutiesprong was Shambala MDH! En nu is het Shambhala Eenheid.

Shambhala-Eenheid ("turbo-reiki) is er voor iedereen, voor mensen die graag actief hun geluk, gezondheid, bewustzijn en effect van hun handelen willen beïnvloeden en/of graag anderen willen helpen.

Wil je graag meer weten? Kom dan vrijblijvend naar deze gratis info avond, je hoeft geen voorkennis te hebben en je hoeft ook nog geen energetisch werk uit te oefenen. Kom gewoon eens luisteren en trek dan je eigen conclusies.

-Wat is het
-Wat doet het
-Waar komt het vandaan
-Kan ik het gebruiken
-Kan dit voor mij een pluspunt zijn als energetisch werker
-…..

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Healing Center NityaShima