Gemeente Hooglede

Geleide meditatie

Een geleide meditatie is bijzonder geschikt voor mensen die graag willen mediteren maar hun hoofd niet goed leeg kunnen maken. Tijdens een geleide meditatie hoeft het hoofd niet leeg te zijn, je luistert gewoon naar het verhaal die voorgelezen wordt en je laat je eigen fantasie zijn gang gaan. Ideaal om even de drukte van alle dag te laten voor wat het is en je volkomen onder te laten ...
Een geleide meditatie is bijzonder geschikt voor mensen die graag willen mediteren maar hun hoofd niet goed leeg kunnen maken. Tijdens een geleide meditatie hoeft het hoofd niet leeg te zijn, je luistert gewoon naar het verhaal die voorgelezen wordt en je laat je eigen fantasie zijn gang gaan.

Ideaal om even de drukte van alle dag te laten voor wat het is en je volkomen onder te laten dompelen in een rustgevende, helende en ontspannende innerlijke reis. Laat je meevoeren in een soort droom waarbij je alles laat versmelten met het onbewuste, dat onbegrensd is en alles omvat. Geleide meditatie kan een sprong zijn in het onbewuste, in de diepte van onze persoonlijkheid.

Meditatie geeft je altijd meer dan je verwacht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Healing Center NityaShima