Gemeente Hooglede

Multimove bij de Gitse Badmintonclub Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wat is Multimove? - check ook https://www.sport.vlaanderen/sportactiviteiten/voor-elke-leeftijd-wat/multimove/ Multimove biedt kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Tijdens uitdagende bewegingssituaties komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk ...
Wat is Multimove? - check ook https://www.sport.vlaanderen/sportactiviteiten/voor-elke-leeftijd-wat/multimove/
Multimove biedt kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.
Tijdens uitdagende bewegingssituaties komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen.
De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.
Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.
We starten op 11 september 2018 met 20 lesjes tot eind april (niet tijdens de schoolvakanties) Plaatsjes zijn beperkt, wie interesse heeft, meld je aan via erika@maessport.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 80,00
Basistarief: 80,00 €

Waar

Sporthal Ogierlande Gits

Organisatie

Gitse badmintonclub