Gemeente Hooglede

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Cinéconcert en workshop / Benjamin Macke (vanaf 7 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Benjamin Macke is een jonge accordeonist met een hart voor de stille films uit de jaren '20. Tijdens zijn cinéconcerten zorgt hij voor de muziek, terwijl Laurel en Hardy of Charlie Chaplin het doek onveilig maken. Tijdens de workshop leert hij de kleinsten hoe ze kunnen improviseren bij een originele animatiefilm. Vanaf 12 uur zijn (groot)ouders opnieuw welkom. De kinderen tonen hun resultaat ...
Benjamin Macke is een jonge accordeonist met een hart voor de stille films uit de jaren '20. Tijdens zijn cinéconcerten zorgt hij voor de muziek, terwijl Laurel en Hardy of Charlie Chaplin het doek onveilig maken.
Tijdens de workshop leert hij de kleinsten hoe ze kunnen improviseren bij een originele animatiefilm. Vanaf 12 uur zijn (groot)ouders opnieuw welkom.

De kinderen tonen hun resultaat en daarna geniet je met een glas lekkers in de hand van een kort concertje van Benjamin.

Speciaal voor Kunstendag voor Kinderen!

Voor alle kinderen vanaf 7 jaar, geen muziekervaring nodig! Wie een instrument speelt, mag het meenemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

UiTinMidwest

Categorie