Gemeente Hooglede

Workshop Beeldend gepeuter Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Als peuters met beeldend materiaal werken, gaat het vooral om de ervaring, het experiment. Ik doe iets en er komt iets tevoorschijn: een vorm, een kleur, een spoor. Het resultaat is geen doel op zich maar een gevolg van plezierig gekrabbel. Verwacht geen mooi afgewerkte knutselwerkjes. We verkennen verschillende materialen en technieken om met peuters beeldend te werken. We maken ongewone ...
Als peuters met beeldend materiaal werken, gaat het vooral om de ervaring, het experiment. Ik doe iets en er komt iets tevoorschijn: een vorm, een kleur, een spoor. Het resultaat is geen doel op zich maar een gevolg van plezierig gekrabbel.

Verwacht geen mooi afgewerkte knutselwerkjes. We verkennen verschillende materialen en technieken om met peuters beeldend te werken. We maken ongewone combinaties met verf, papier, zand, kleur, ...

Door zelf uit te proberen gaan we op zoek naar het spelplezier en de ervaring die we kinderen hiermee kunnen laten beleven.

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Kinderdagverblijf 't Stationnetje