Gemeente Hooglede

Themakamp Kleuterkamp - Reis rond de wereld Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Verschillende leuke thema's en sport voor kleuters Ervaren kleuterleidsters dompelen de allerkleinsten gedurende een volledige week onder in hun eigen droomwereld. Er wordt steeds in kleine groepjes gewerkt zodat voldoende aandacht kan besteed worden aan ieder kind. Iedere dag staat er een halve dag sport op het programma. De sporten worden begeleid door gediplomeerde L.O.-leerkrachten. ...
Verschillende leuke thema's en sport voor kleuters Ervaren kleuterleidsters dompelen de allerkleinsten gedurende een volledige week onder in hun eigen droomwereld. Er wordt steeds in kleine groepjes gewerkt zodat voldoende aandacht kan besteed worden aan ieder kind. Iedere dag staat er een halve dag sport op het programma. De sporten worden begeleid door gediplomeerde L.O.-leerkrachten.

NIEUW: Reis rond de wereld Ben jij dol op reizen? Elke dag nemen we een ander land onder de loep en leren we over de gewoontes in de verschillende continenten. Zo bakken we Amerikaanse hamburgers, knutselen we Oosterse kledij en leren we Afrikaanse dansen. Een kamp om nooit meer te vergeten!

Info

Wanneer

Prijs

€ 130,00
Basistarief

Waar

Dominiek Savio Gits

Organisatie

Outside Jongerenvakanties