Gemeente Hooglede

Sportkamp Watergewenning Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Voor de waterratjes of diegene die het willen worden. Sommige kinderen worden geboren als waterratjes. Anderen hebben eerder schrik van water. Om er voor te zorgen dat kinderen vertrouwd geraken met water, is het belangrijk dat ze op jonge leeftijd watergewenning krijgen. Gedurende vijf dagen spenderen we elke dag enkele uurtjes in het zwembad. De overige uren staan er tal van leuke ...
Voor de waterratjes of diegene die het willen worden. Sommige kinderen worden geboren als waterratjes. Anderen hebben eerder schrik van water. Om er voor te zorgen dat kinderen vertrouwd geraken met water, is het belangrijk dat ze op jonge leeftijd watergewenning krijgen. Gedurende vijf dagen spenderen we elke dag enkele uurtjes in het zwembad.

De overige uren staan er tal van leuke activiteiten en spelletjes op het programma. De watergewenning is een ideale voorbereiding op het zwemmen. De kinderen worden tijdens dit kamp zwemtechnieken aangeleerd. Misschien hebben ze het zwemmen op het einde van de week al onder de knie?

Info

Wanneer

Prijs

€ 155,00
Basistarief

Waar

Dominiek Savio Gits

Organisatie

Outside Jongerenvakanties