Gemeente Hooglede

8ste grote Algemene Quiz

Voor het achtste opeenvolgende jaar organiseren The Celtic Lions hun Grote Algemene Quiz. Net zoals vorig jaar gaat de opbrengst van de quiz naar Voedselbanken en Muco Vereniging. Geniet dus van een gezellige avond uit en etaleer uw kennis op de verschillende domeinen zoals actualiteit, sport, aardrijkskunde, de boekses... Zoals elk jaar komen er weer verrassende thema's aan bod met telkens ...
Voor het achtste opeenvolgende jaar organiseren The Celtic Lions hun Grote Algemene Quiz. Net zoals vorig jaar gaat de opbrengst van de quiz naar Voedselbanken en Muco Vereniging. Geniet dus van een gezellige avond uit en etaleer uw kennis op de verschillende domeinen zoals actualiteit, sport, aardrijkskunde, de boekses... Zoals elk jaar komen er weer verrassende thema's aan bod met telkens een vernuftige rode draad doorheen het thema.
Een team bestaat uit 4 deelnemers en de prijs bedraagt 20 euro per team. Iedereen ontvangt een leuke prijs: er zijn tal van waardebonnen, boeken, dvd's en naturaprijzen te winnen. Inschrijven kan via 0474/57.84.27 of via quiz@thecelticlions.be. De deelname is pas officieel na overschrijving van 20 euro met vermelding van teamnaam op BE69 0016 5717 5278.
Geniet dus samen met uw familie, vrienden of vereniging van een gezellige quizavond waarbij u ook nog eens een goed doel ondersteunt. Er is plaats voorzien voor 50 teams dus aarzel niet om in te schrijven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

CC De Gulden Zonne

Organisatie

The Celtic Lions

Categorie