Gemeente Hooglede

Buren bij boeren : De Caprinehoeve in Gits - geitenmelkerij

Werp een unieke blik achter de schermen van een boerderij in 't West-Vlaamse hart. Ervaar het boerenleven zoals het is. Geniet van een heerlijke hoevelekkernij op een authentieke locatie. Een boerderijbezoek in het kader van Buren bij Boeren betekent anderhalf uur bevrijdend buitengevoel en gepassioneerde uitleg over ons voedsel. Voor het bezoek aan deze geitenmelkerij trekken we plastieken ...
Werp een unieke blik achter de schermen van een boerderij in 't West-Vlaamse hart. Ervaar het boerenleven zoals het is. Geniet van een heerlijke hoevelekkernij op een authentieke locatie.
Een boerderijbezoek in het kader van Buren bij Boeren betekent anderhalf uur bevrijdend buitengevoel en gepassioneerde uitleg over ons voedsel.

Voor het bezoek aan deze geitenmelkerij trekken we plastieken hoesjes over onze schoenen. We bezoeken de stal met lammetjes, de stal met de melkgeiten en de reusachtige melkmachine. Zo krijgen we een goed zicht op de productiecyclus en het melkproces. Op het einde pikken we nog een bedrijfsfilmpje en een geitenmelkijsje mee.

'?Buren bij Boeren', inmiddels aan een derde jaargang toe, is een initiatief van Inagro en Stad-Land-schap 't West-Vlaamse hart.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Kinderen 3-12 jaar: 3,00 €

Waar

Contact

Organisatie

Stad-Land-schap 't West-Vlaamse hart