Gemeente Hooglede

Algemene sociale dienstverlening

Zit u met een vraag rond "welzijn"? Aarzel niet en stap het Sociaal Huis binnen.
Uw vragen kunnen van allerlei aard zijn: vragen rond studietoelage, kinderbijslag, pensioenen, verzekeringen, tegemoetkomingen aan personen met handicap, sociale tarieven voor telefoon of energie, huisvesting, tewerkstelling, opvangmogelijkheden, organisatie van zorg, hulpmiddelen, aanpassingsmogelijkheden, advies en ondersteuning in moeilijke periodes in uw leven ...

Wij beantwoorden niet alleen de concrete vraag die gesteld wordt, maar zoeken ook uit of er eventueel ook andere rechten of tegemoetkomingen zijn waarop de aanvrager recht heeft.

De maatschappelijk werksters zijn gewapend met goeie informatie, recente en degelijke opleidingen, een uitgebreid netwerk van contactpersonen binnen de diensten in de regio en een flinke portie enthousiasme om de burger te ontvangen met kleine en grote vragen.

Vanaf het eerste bezoek wordt u met uw vraag ontvangen in het bureau van de maatschappelijk werkster : uw privacy is verzekerd.

Wij streven naar een snelle, vriendelijke en deskundige behandeling van uw vragen. Aarzel ook niet om ons een nood te signaleren.