Gemeente Hooglede

Hooglede City-App

De Hooglede City-App is een messenger waarmee je met de lokale overheid, handelaars, zorgverstrekkers, verenigingen en vrienden kan communiceren.

Lokaal communicatie platform

De HOOGLEDE APP, opgebouwd in samenwerking met Onze Stad App, biedt héél wat mogelijkheden. Naast de directe informatie en communicatie met tal van gemeentediensten vormt de APP een platform van communicatie met de handelaars, verenigingen en zorgsector uit de gemeente.

Download de HOOGLEDE APP en ontdek uw regio!

HOU UW GEMEENTE PROPER EN VEILIG
Met de meldingskaart kan je makkelijk meldingen doen aan de gemeente, een foto nemen, de locatie bepalen en doorsturen. Vb: “zwerfvuil, put in de weg …”

ONTVANG NIEUWS VAN HOOGLEDE
Ontvang niet alleen nieuws van je gemeente maar ook van je handelaar, je vereniging en/of zorgverlener. En stuur daarbij zelf je bericht naar je vrienden!

AGENDA
Vind alle activiteiten van Hooglede terug en plaats deze in je eigen agenda. De UIT-kalender zorgt hier alvast voor de nodige input.

KOPPEL U MET DE APPLICATIES VAN DE GEMEENTE, EEN HANDELAAR, EEN VERENIGING EN EEN ZORGVERLENER.
Blijf zo op de hoogte van alles in je gemeente. Zoek naar handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers die je zelf verkiest en blijf op de hoogte van hun acties, contactgegevens, assortiment, activiteiten…

BESTEL EN RESERVEER
Bestel en reserveer bij je handelaar naar keuze.

KLANTENKAART
Gebruik de gemeentelijke klantenkaart bij alle deelnemende handelaars. Scan je vrienden om met elkaar te communiceren

Kortom: met dit gratis kanaal zet je dé stap naar de digitale wereld van vandaag.