Gemeente Hooglede

Bevraging INWONERS aantrekkelijkheid van het centrum van de deelgemeente Hooglede

In samenwerking met het Regionaal Sociaal-Economisch Overlegcomité (RESOC Midden-West-Vlaanderen) voert de gemeente een bevraging uit. De resultaten van dit onderzoek zullen de gemeente helpen de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van het centrum te verbeteren.

Deze bevraging peilt concreet naar uw beoordeling omtrent uw winkelverwachtingen, uw tevredenheid over diverse aspecten van het centrum (bv. winkelsfeer, bereikbaarheid, parkeermogelijkheden,…) en mogelijke verbeteringen om de aantrekkelijkheid van het centrum te vergroten.

Procedure

Het invullen van de vragenlijst neemt vijf tot tien minuten in beslag. De enquête hoeft maar op één manier ingevuld te worden, u kiest zelf op welke manier:

 1. Digitale versie

 1. Papieren versie: Het ingevulde exemplaar kunt u binnenbrengen op één van de volgende locaties:
  • Infopunt Trimard, Marktplaats 24
  • Bakkerij Logghe, Delaeystraat 61
  • Slagerij Soenen, Ieperstraat 168
  • Sporthal Ogierlande, Torhoutstraat 4
  • Buurtwinkeltje, Koolskampstraat 39b

Afhandeling

Inwoners die de enquête volledig invullen (digitaal of op papier) en hun e-mailadres vermelden, maken via loting kans op één van de tien Gemeentebonnen t.w.v. 25 euro.

Deze bevraging loopt tot en met 29 juni 2018 en past de regels van de wet op de privacy nauwgezet toe. Al uw antwoorden zijn strikt vertrouwelijk en worden anoniem door RESOC Midden-West-Vlaanderen verwerkt. Uw deelname aan het onderzoek is volledig vrijwillig.

Meer info

Bij eventuele vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Julie Verhooghe, Coördinator RESOC Midden-West-Vlaanderen, via e-mail (julie.verhooghe@west-vlaanderen.be) of telefonisch op het nummer 051 26 14 44.