Gemeente Hooglede

Boksacademie De Ring

Stad Izegem, stad Roeselare en gemeente Hooglede slaan de handen in elkaar met Arktos, groep Intro en buurtsport voor Boksacademie De Ring. Dit project biedt sport aan als middel om opnieuw in contact te treden met zichzelf, maar ook in interactie en contact te treden met elkaar. Bokssport zorgt bovendien voor een aantal positieve effecten. Dit gaat over positieve gedragsverandering, vermijden van slechte keuzes.

Voor wie

Via dit uniek project en tevens unieke samenwerking zetten we naast het sportieve luik in op veerkracht en weerbaarheid bij jongeren. De focus ligt op discipline en teamwork maar ook op eigenwaarde en zelfvertrouwen. We bieden jongeren een veilig en positief klimaat waar ze de kans krijgen om zowel positieve attitudes als een netwerk te ontwikkelen voor de toekomst.

Meer info

De lessen gaan door op dinsdagavond van 17.30 tot 19 uur, van 15 maart 2022 tot 30 juni 2022 in het stedelijk sportstadion Roeselare (Spanjestraat 181, 8800 Roeselare). Jongeren van 16 tot 21 jaar zijn welkom om wekelijks te komen trainen.