Gemeente Hooglede

Bond Moyson

Wat?

Reddie Teddy: Je kind is ziek of heeft extra zorg nodig, jij wil met een gerust gevoel naar je werk. Onze dienst Thuisoppas zieke kinderen neemt de zorg tijdelijk van je over. Wij zijn 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar.

Kraamhulp: De kraamverzorgende komt aan huis voor en/of na de bevalling. Je krijgt 30 uur (bij meerlingen is dit 30 uur/kind) hulp aan een voordelige prijs, tot 12 weken na het ontslag uit de kraamkliniek. 

Geboortecoaching: Ben je zwanger? We staan voor je klaar met een unieke dienstverlening vanaf je zwangerschap tot na de bevalling. Voor Bond Moyson leden is de dienstverlening volledig kosteloos! Onze zwangerschapsconsulenten luisteren naar jou en helpen je op weg. Ze bieden antwoorden op jouw maat, want iedere zwangerschap is uniek. 

Babysitdienst: Je zoekt opvang voor je kinderen. In dit geval kan je beroep doen op de babysitdienst van ons ziekenfonds. De babysitter komt bij jou aan huis en past op de kinderen. 

Dienst voor onthaalouders: Ons ziekenfonds heeft verschillende opvangdiensten (te vinden op de website). 

Consultatiebureau Roeselare: In het consultatiebureau kan je terecht met vragen over de ontwikkeling en gezondheid van je kind. Je bent er welkom tot je kind 3 jaar is, soms zelfs tot 6 jaar. Een ervaren team staat in voor advies, controle en begeleiding. 

CONTACT

Adres Pres. Kennedypark 2 8500 Kortrijk
tel. 056/ 23 02 30
Fax 056/ 23 02 06
E-mail info@bondmoyson.be
Website www.bondmoyson.be