Gemeente Hooglede

Digitaal afspraken maken bij politiezone RIHO kan vanaf 02/11/2017

Er zijn reeds heel wat mogelijkheden en plaatsen om een aangifte te doen binnen onze politiezone doch soms kan het moeilijk zijn om jezelf vrij te maken of ontbreekt de tijd om lang te wachten. Lange wachttijden kunnen vervelend zijn vooral wanneer de aangifte slechts enkele minuten in beslag neemt.

Vanaf 02/11/2017 biedt de politiezone RIHO jou de mogelijkheid om via onze website een afspraak te maken. Je do...et dit via onze website. Onze ICT-dienst ontwierp een programma om een afspraak van thuis uit in te boeken op de agenda van één van de drie politieposten m.n. Roeselare, Izegem en Hooglede. Je hoeft niet de politiepost van jouw woonplaats te kiezen; iemand van Izegem kan elektronisch een afspraak maken bij de collega's van Hooglede.

Welke tijdstippen:
Roeselare en Izegem: elke zaterdag van 08:30 - 13:00 uur
Hooglede: elke vrijdag van 14:00 - 17:00 uur

Welke feiten:
Enkel niet dringende feiten die uitstelbaar zijn zoals de aangifte van verlies of diefstal van een rijbewijs, identiteitskaart, fiets, ... komen in aanmerking. Ook voor de aangifte van een beschadiging of vandalisme kan men hier terecht. De volledige lijst vind je terug op onze website (klik op het icoontje 'Online afspraak maken').

 

Gepubliceerd op  di 24 okt 2017