Gemeente Hooglede

Duurzame fuif of festival met herbruikbare bekers

Een fuifje, festival of gewoon een gezellige drink of activiteit met je vereniging. Eindelijk! Wegwerpbekers op evenementen zijn verboden, maar bij MIROM Roeselare kan je herbruikbare bekers huren.

Vanaf de zomer en ook dit najaar ziet het er naar uit dat een bescheiden feestje weer zal kunnen. Een fuifje, festival of gewoon een gezellige drink of activiteit met je vereniging. Eindelijk! Maar belangrijk: sinds vorig jaar zijn wegwerpbekers op evenementen verboden. Gelukkig is dat geen probleem, want je kan bij MIROM Roeselare herbruikbare bekers huren. Handig, betaalbaar, aangenaam in gebruik en… goed voor het milieu. Alle verenigingen uit de gemeenten van MIROM kunnen gebruik maken van dit aanbod.

Ons assortiment is bovendien stevig uitgebreid. Naast gewone festivalbekers voor bier of frisdrank (25 of 33 cl), bieden we nu onder meer ook stijlvolle herbruikbare bekers aan voor wijn, bubbels, bier en warme dranken. Er zitten bovendien ook karaffen in het assortiment, wat de bediening aan je bar nog vlotter kan laten verlopen.

En handig: je moet de bekers nadien niet meer zelf afwassen. Dat scheelt al heel wat in de opkuis.

Meer info en aanvragen

Gepubliceerd op  ma 31 mei 2021