Gemeente Hooglede

Een straat- of buurtfeest tijdens Vlaanderen Feest? Maak kans op een feestcheque van 180 euro!

do 03 mrt 2022
Wil je in de periode van 24-26 juni of 1-11 juli een straat- of buurtfeest of een plaatselijke verenigingsactiviteit organiseren? Dan kan je kandideren via www.vlaanderenfeest.eu een een feestcheque ontvangen tot 180 euro. Kandideren kan vanaf 11 maart tot zolang er feestcheques beschikbaar zijn.

Vlaanderen Feest! vindt plaats naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap en stimuleert een ‘feestival’ van geanimeerd gemeenschapsleven. De editie 2022 opent in het weekend van vrijdag 24-zondag 26 juni en loopt daarna verder gedurende een
11-daagse van vrijdag 1 juli tot en met de Vlaamse feestdag van maandag 11 juli.
Wil u in die periode een straat- of buurtfeest of een plaatselijke verenigingsactiviteit organiseren? En bent u als organisator geen (afdeling van een) politieke partij, horecazaak of een andere instantie met een profitkarakter? Dan kan u organisatiepartner voor Vlaanderen Feest! worden door via www.vlaanderenfeest.eu te kandideren voor een tussenkomst in gemaakte kosten via een optie op een feestcheque tot €180. Kandideren kan vanaf 11 maart tot zolang er feestcheques beschikbaar zijn.

Download folder