Gemeente Hooglede

de Gemeentebon

De Gemeentebon is een initiatief waarmee we de lokale economie wensen te ondersteunen en impulsen te geven door het aanbieden van de Gemeentebon.

Koop hier je Gemeentebon

Coronatoeslag

De gemeente Hooglede laat u niet in de steek tijdens de coronacrisis. Daarom kan u vanaf 2 november 2020 tot en met 30 april 2021 (of tot het budget van 50.000 euro toeslag overschreden is) tijdelijk een Gemeentebon kopen met een toeslag van 20 procent.

Elk gezin ontvangt van de gemeente een aantal codes, per gezinslid 4 codes, waarmee een Gemeentebon met toeslag kan aangekocht worden. Per toeslagcode kan u een bon aankopen ter waarde van 25 euro. Met de toeslag is uw bon dan 30 euro waard.

U kan uw toeslag benutten wanneer u de toeslagcode invoert tijdens het afrekenen. U stopt eerst de gewenste bon in uw winkelmandje, geeft vervolgens uw contactgegevens in en daarna kan u uw 20% toeslag toepassen door uw code in te vullen.

Op de Gemeentebon die u per e-mail ontvangt na uw aankoop, staat een QR-code die u op uw smartphone kan zetten of kan afdrukken. Die code laat u vervolgens door de handelaar scannen om te betalen. U hoeft het bedrag niet in één keer te besteden. U kan de Gemeentebon bij meerdere handelaars gebruiken.

Deelnemende handelaars

U kan met de Gemeentebon bij heel wat handelaars in onze gemeente terecht. U kan de handelaar die deelneemt herkennen aan volgende sticker die is aangebracht in de winkel:


Bekijk hier een overzicht van de deelnemende handelaars:

Deelnemende handelaars