Gemeente Hooglede

Haal snel jouw sticker op van de Hooglede-app!

Heb jij al de Hooglede-app op je smartphone? Wil je graag mee reclame maken voor deze leuke applicatie en zo ook kans maken om in de prijzen te vallen?

Kom dan snel naar infopunt Trimard, Marktplaats 24 of naar het gemeentehuis van Hooglede, Marktplaats 1, en vraag naar een sticker om op je auto te kleven!

Wie tijdens de zomer gespot wordt met de ‘Hooglede in 1 app’ sticker maakt kans op een cadeaubon ter waarde van 25 euro, te gebruiken bij lokale handelaars.

Wees er snel bij, de actie geldt zolang de voorraad stickers strekt en het spotten van stickers loopt tot eind augustus. Bij aanvang van het nieuwe schooljaar wordt de winnaar bekend gemaakt!

De Hooglede City-App is een messenger waarmee je met de lokale overheid, handelaars, zorgverstrekkers, verenigingen en vrienden kan communiceren. De Hooglede app biedt héél wat mogelijkheden. Naast de directe informatie en communicatie met tal van gemeentediensten vormt de app een platform van communicatie met de handelaars, verenigingen en zorgsector uit de gemeente.

Gepubliceerd op  di 12 jun 2018