Gemeente Hooglede

Afspraken Het Dienstenhuis

Het OCMW van Hooglede wil in deze tijden van Corona de gezondheid van de gebruikers en de poetshulpen van Het Dienstenhuis zo goed mogelijk blijven beschermen.

Graag maken wij met de gebruikers enkele afspraken om de verspreiding van dit virus tegen te gaan.

  1. Als u of uw huisgenoten symptomen van het CORONA-VIRUS vertonen of de ziekte bij u of één van uw huisgenoten is vastgesteld, wilt u dan Els/Hanne (051/22.88.01)onmiddellijk verwittigen? De dienstverlening kan dan tijdelijk stopgezet worden tot u of uw huisgenoten genezen zijn.
  2. Onze poetshulpen werden reeds op de hoogte gebracht hoe zij de verspreiding van dit virus tegen kunnen gaan. Door een goede handhygiëne toe te passen, beschermen zij zowel u als zichzelf. Zou het daarom mogelijk zijn om vloeibare zeep en papieren huishoudrol ter beschikking te stellen als de poetshulp bij u komt poetsen. Indien papieren huishoudrol niet voorhanden is, mag er ook een propere handdoek voorzien worden die alleen door de poetshulp gebruikt wordt en die na gebruik op 60°C gewassen wordt. 

Indien de poetshulp ziek is, zal zij natuurlijk niet komen poetsen en wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Indien mogelijk zullen wij vervanging voorzien. 

Alvast dank voor uw begrip!