Gemeente Hooglede

Hoe sta ik VEERKRACHTIG en EVENWICHTIG in het leven?

Een hele opdracht en extra moeilijk in een coronaperiode waar zoveel anders is. Wij vangen via diverse kanalen signalen op en organiseren daarom enkele workshops. Diverse OCMW en gemeentediensten slaan voor deze organisatie de handen in elkaar.

Heb je soms het gevoel dat het wat moeilijk gaat? Mis je energie? Ben je uit balans of zoekend? Wil je graag wat sterker staan zodat je in vele omstandigheden beter met de uitdagingen van het leven kan omgaan?

Samen met anderen en onder begeleiding van een ervaren coach wordt in deze workshops stilgestaan bij je eigen ‘veerkracht’, bij de betekenis van geluk enz. Aan de hand van concrete tips, kleine opdrachten proberen we je te inspireren om een betere balans te vinden in je mentaal welzijn.

We gaan voor deze workshops in zee met Johan Mestdagh die de begeleiding op zich neemt.
Johan is een ervaren coach met jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Naast een eigen praktijk coacht hij dagdagelijks studenten verpleegkunde. Meer info op www.coach-johan.be

Wil je meer weten over de workshops of heb je andere vragen rond dit thema, neem dan vrijblijvend contact op:

Deelnemen aan deze workshops is gratis dankzij middelen die we ter beschikking krijgen van de POD Maatschappelijke Integratie.

 • workshop 1
  Donderdag 20 en 27 mei
  jongeren en studenten - 16 tot 23 jaar
 • workshop 2
  Maandag 14 en 21 juni
  Volwassenen tot 65 jaar
 • workshop 3
  Woensdag 16 en 23 juni
  voor 60+

Alle info is te vinden in onze flyer in bijlage.

Gepubliceerd op  do 06 mei 2021