Gemeente Hooglede

Koop vandaag nog je gemeentebon met toeslagcode!

Nog géén gebruik gemaakt van de gemeentebon? Geen probleem. Je kan deze nog tot 30 april 2021 aankopen met een toeslagcode!

Geef de Gemeentebon als cadeau

Sinds november 2020 kan een digitale gemeentebon worden aangekocht. De Gemeentebon is een initiatief waarmee we de lokale economie wensen te ondersteunen en impulsen te geven. Tot 30 april kan men een gemeentebon aankopen met een toeslag van 20 procent!

Vanaf mei 2021 kan je de Gemeentebon aankopen als een cadeaubon of om op een gemakkelijke manier een aankoop te doen bij de lokale handelaar. De webshop voor de aankoop van de bon zal aangepast worden zodat je bonnen met verschillende waarden zal kunnen aankopen. Dit als cadeau voor een familielid, vriend, buur ...

Brief met toeslagcode

Elk gezin ontving een aantal codes, per gezinslid 4 codes, waarmee een Gemeentebon met toeslag kan aangekocht worden. Per toeslagcode kan u een bon aankopen ter waarde van 25 euro. Met de toeslag is uw bon dan 30 euro waard. Is de brief verloren geraakt? Geen nood! Vraag een kopie van de brief via economie@hooglede.be.

Reeds 5.853 bonnen aangekocht

In totaal werden reeds 5.853 bonnen aangekocht. Een totaal bedrag van € 175.590 die bij de lokale handel werd gespendeerd.

75 deelnemende handelaars

Maar liefst 75 handelaars nemen deel aan de gemeentebon.

Meer over de cadeaubon 

Gepubliceerd op  ma 19 apr 2021