Gemeente Hooglede

Nieuwe digitale infoborden ook voor verenigingen

Twee nieuwe digitale infoborden fleuren beide kernen van de deelgemeenten Hooglede en Gits op. Je vindt er allerlei activiteiten en informatie op terug van de gemeente zelf, maar ook verenigingen kunnen input aanleveren.

Wil je graag de activiteit van je vereniging zien verschijnen op het infobord, dan kan je dit aanvragen door de fiche op de volgende link in te vullen: https://www.hooglede.be/ledwall .

De lengte van de boodschappen moet steevast beknopt gehouden worden. We gebruiken 1 beeld en 3 lijnen met info (titel, datum en plaats). De communicatiedienst zal de aangeleverde boodschappen in een passende vorm gieten.

De verantwoordelijke binnen de gemeente bepaalt de hoogdringendheid van de zaken de beschikbare presentatietijd.

De ledwall functioneert ’s zomers van 06.30 uur tot 22.00 uur, ’s winters van 08.00 uur tot 20.00 uur.

VOORWAARDEN VOOR ACTIVITEITEN

  • De activiteit wordt georganiseerd door een organisatie uit Hooglede-Gits.
  • De activiteit vindt plaats in Hooglede-Gits.
  • De activiteit moet een publiek karakter hebben.
  • Informatie over de activiteit in kwestie dient minstens een week voor publicatie afgeleverd te worden op de communicatiedienst via www.hooglede.be/ledwall.
  • Rotatietijd (aantal dagen en aantal momenten per dag) wordt bepaald geval per geval. Impact van de activiteit en het algemene aanbod in een bepaalde periode zijn hierbij van een doorslaggevend belang, ook voor evenementen verbonden aan de locaties van de ledwall.

De ledwall kan tijdens grootschalige evenementen gebruikt worden voor nieuws met maatschappelijk belang of om (verkeers-)veiligheidsredenen.

Gepubliceerd op  do 31 mei 2018