Gemeente Hooglede

Kies voor een zonnige toekomst met de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de provincie West-Vlaanderen.

do 08 jun 2023
Je kan als inwoner van West-Vlaanderen opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de Provincie West-Vlaanderen. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu.

Zonnepanelen blijven een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Ook dit jaar krijg je de kans om via de Provincie West-Vlaanderen deel te nemen aan een groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij. Door samen aan te kopen, verkrijgen we een scherp groepsvoordeel.

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van West-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. De groepsaankoop houdt rekening met een maximum van 10 kWp geïnstalleerd vermogen (dit komt overeen met ongeveer 40 panelen). Ook als zelfstandige en kleine of middelgrote onderneming (KMO) kan je inschrijven.

Meer info

Voor meer informatie over dit initiatief, surf naar www.west-vlaanderen.be/solar , neem contact op met de woondienst op het nummer 051 26 24 38 of mail naar peggy.six@roeselare.be.