Gemeente Hooglede

Op zoek naar een nieuwe locatie voor jouw bedrijf?

Ben jij op zoek naar een nieuwe locatie voor jouw bedrijf? Via bizLocator kan je bedrijfsvastgoed vinden in Hooglede. Via de zoekmodule kan je gericht zoeken naar een pand of bedrijfsgrond.

BizLocator is een online platform voor bedrijfsvastgoed en brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers, die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie, met elkaar in contact. bizLocator is een tool van ORIS nv & CIB Vlaanderen (Federatie van vastgoedmakelaars en vastgoedprofessionals) en wordt ondersteund door Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Zoek jouw toekomstige bedrijfslocatie op bizLocator Hooglede!

BizLocator is gratis beschikbaar voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit in een bepaalde regio. Zowel vastgoedmakelaars, overheden als professionele aanbieders kunnen op bizLocator bedrijfsvastgoed plaatsen. bizLocator brengt een overzicht van zowel leegstaande winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden. Maar ook kleine kantoren of magazijnen, die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen in een businesscenter, worden in bizLocator opgenomen.

 

Gepubliceerd op  di 21 nov 2017