Gemeente Hooglede

Overige

Gaaibolderslokaal Hooglede De Gouden Leeuw

In de Gouden Leeuw in de Hogestraat in Hooglede is er een gaaiboldersbaan aanwezig. Meer info kan je opvragen bij de uitbaters van de Gouden Leeuw zelf.

Loop suggestie omloop Speelpark Zoeber

In speelpark Zoeber is er een loop suggestie omloop uitgetekend. De afstand bedraagt 600m en kan ten allen tijde gelopen worden in het publieke park. Het traject is niet uitgepijld, maar de route wordt wekelijks heel kort gemaaid waardoor het traject duidelijk is/wordt. Aan de inkom staat een bord met een afbeelding van het traject.

Multisportveld Speelpark Zoeber

Het multisportveld leent zich toe om te basketballen. In de toekomst zullen ook volleybalpalen aangebracht worden om initiatie volleybal te geven.

Hondenterrein Dogspirit

In de Oude Rozebekestraat in Hooglede is de hondenclub Dogspirit actief. Voor meer info over deze infrastructuur kan je contact opnemen met de verantwoordelijke van Dogspirit zelf.

Hondenloopweide

In de Kleine Noordstraat is sinds juni 2021 een hondenloopweide die ten allen tijde vrij te bezoeken is.

Paintballterrein Battlefield Hooglede-Gits

Het paintballterrein Battlefield Hooglede - Gits is gelegen in de Bruggesteenweg in Hooglede - Gits. Voor mij info kan je terecht bij de uitbaters van het paintball terrein zelf.

Petanquevelden

Er zijn verschillende petanquevelden in de gemeente: 8 buitenvelden aan sporthal Ogierlande, op De Geite, in een wijk in het centrum van Hooglede, ...

Skatepark

In Hooglede (Akkerstraat - nabij speelpark Zoeber) is een skatepark aanwezig met enkele objecten en rampen.