Gemeente Hooglede

Participatie RUP Sport & Recreatie

wo 02 mrt 2022
Het gemeentebestuur wenst de sport- en jeugdinfrastructuur in Hooglede verder uit te bouwen en laat hiervoor een RUP (ruimtelijk uitvoeringsplan) opmaken. Elke geïnteresseerde is welkom voor een toelichting op woensdag 30 maart in de Gulden Zonne.

Het gemeentebestuur wenst de sport- en jeugdinfrastructuur in Hooglede verder uit te bouwen en laat hiervoor een RUP (ruimtelijk uitvoeringsplan) opmaken. Ruimte voor sport, een groene inrichting van het terrein, het optimaliseren van het parkeren en een kwalitatieve verbinding tussen de sport- en jeugdinfrastructuur vormen krachtlijnen van dit plan. De startnota biedt een aanzet en het is dan ook het moment voor elke omwonende of geïnteresseerde om dit plan in te kijken, vragen te stellen en opmerkingen te geven. Dit alles wordt later uitgewerkt in een bindend ruimtelijk uitvoeringsplan met stedenbouwkundige voorschriften.

De publieke raadpleging loopt van 21 maart tot en met 20 mei 2022. Op woensdag 30 maart 2022 om 19u30 is elke geïnteresseerde welkom in de Gulden Zonne, Marktplaats 6 in Hooglede. Inschrijven kan via de gemeentelijke website (www.hooglede.be/rupsport) of telefonisch via het nummer 051/23 13 93.