Gemeente Hooglede

Start-2-triatlon

Stoom je klaar voor de Mivos-triatlon voor starters op zondag 27 september 2020!

Burensportdienst Mivos, waar de sportdienst van Hooglede deel van uitmaakt, organiseert opnieuw een sessie start-2-triatlon als voorbereiding op de Mivos-triatlon voor starters op zondag 27 september 2020.

Wat
Samen met lotgenoten ga je in team dé uitdaging bij uitstek aan. Onder begeleiding van triatlonclub TriZer stoom je je in 10 weken klaar voor de 1/8ste Mivos-triatlon op zondag 27 september 2020 in en rond sportcomplex De Pluimen te Diksmuide. 

Het programma van de start to triatlon bestaat uit: 
een trainingsprogramma aangepast aan je eigen fysieke paraatheid;
wekelijkse groepstrainingen onder begeleiding van triatlonclub TriZer;
ondersteuning van Decathlon Roeselare met o.a. enkele infosessies;
een startplaats voor de Mivos-triatlon op zondag 27 september 2020;
Een samenwerking met Sport2Relax waarbij je 20 % korting krijgt op sportmassage en personal training tot aan de Mivos-triatlon;
voornamelijk veel plezier en contact met andere deelnemers en trainers van de triatlonclub.

Waar en wanneer
Start to triatlon gaat door vanaf de week van 20 juli tot aan de Mivos-triatlon op zondag 27 september 2020. Wekelijkse groepstrainingen worden afgesproken met triatlonclub TriZer. Na de lessenreeks kan je vrijblijvend lid worden van de triatlonclub.

Infosessie
De voorbije jaren werd een infosessie georganiseerd. Door de huidige corona-maatregelen is dit niet haalbaar. Je kan extra informatie inwinnen bij triatlonclub TriZer en dit via eric@trizer.be.

Inschrijven
Er kunnen maximaal 24 personen deelnemen aan de Start to triatlon. Inschrijven kan via www.diksmuide.be/sport en klik door naar Start to triatlon.

Kostprijs
Je betaalt 40 euro per deelnemer. Deelnemen kan vanaf 16 jaar. Betaling gebeurt net voor de eerste les als er zekerheid is rond de opstart.

Gepubliceerd op  ma 08 jun 2020