Gemeente Hooglede

Doe mee aan de groepsaankoop gas en elektriciteit

Wil jij besparen op je energiefactuur? Wil je daarbij ook je steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan! De provincie West-Vlaanderen organiseert opnieuw een groepsaankoop groene stroom en gas. Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Iedereen met een leveringsadres in Vlaanderen kan deelnemen.

Je kiest of je voor elektriciteit en/of gas inschrijft. Ook ondernemers en verenigingen met een professioneel contract en een jaarlijks gemeten meter kunnen meedoen. 

Op 10 februari 2021 is er een veiling waarop energieleveranciers hun beste bod kunnen uitbrengen voor een 1-jarig energiecontract.

Op 26 februari 2021 krijg je een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier. Je ziet meteen hoeveel je kan besparen.

De provincie zorgt voor begeleiding vanaf de inschrijving tot en met de overstap naar het voordelige groepsaankoopcontract. Ook het opzeggen van je huidige energiecontract wordt volledig voor jou geregeld.

Vrijblijvend inschrijven kan tot en met 9 februari 2021 via de website
www.west-vlaanderen.be/besparen.

Neem je jaarlijkse afrekening voor elektriciteit en/of gas bij de hand en schrijf je online in of bel 0800 18 711

Heb je geen toegang tot internet?

Na afspraak kan je terecht bij de Woondienst in het Sociaal huis. Contacteer Sociaal Adviseur Peggy Six op 051 26 24 38.

Gepubliceerd op  vr 15 jan 2021