Gemeente Hooglede

Uitkijktoren voestalpine Sadef geopend!

za 09 jul 2022
Op zaterdag 9 juli werd de uitkijktoren van voestalpine Sadef op Domein Vossenberg officieel ingehuldigd. De toren kan dagelijks bezocht worden van 8u tot 20u en geeft je prachtige vergezichten over de gemeente Hooglede en omgeving.

De 20m hoge toren is een realisatie naar aanleiding van het 75 jarig bestaan van voestalpine Sadef. De toren kan dagelijks bezocht worden van 8u tot 20u en geeft je prachtige vergezichten over de gemeente Hooglede en omgeving. En met omgeving bedoelen we een heel ruime omgeving! Kom naar Domein Vossenberg, beklim de toren en geniet van het prachtig uitzicht!

En: op 4 zondagen in de zomervakantie worden ook torenzondagen georganiseerd (https://www.hooglede.be/torenzondagen). Op deze zondagen zijn de nieuwe uitkijktorens (er staat ook eentje aan het Sterrebos in Roeselare) sowieso geopend en kan de kerktoren van Hooglede en de Sint-Michielskerk van Roeselare ook bezocht worden. Je passeert tijdens de fietstocht ook het pop-up museum van voestalpine Sadef. Aan de beide uitkijktoren en het pop-up museum wordt op die zondagen trouwens gratis lokaal lekkers voorzien!