Gemeente Hooglede

Veilig door Hooglede

Hooglede start in september met een participatietraject ‘veilig door Hooglede’. Het doel van dit traject is om met de inwoners van Hooglede in gesprek te gaan over de huidige en de toekomstige mobiliteitssituatie in het centrum van Hooglede. Heb jij goede ideeën, bezorgdheden of zin om constructief na te denken over mobiliteit? Stel je dan zeker kandidaat via dit formulier.

Geef je woonplaats aan en wat je motivatie is om deel te nemen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus vertel ons waarom jij er absoluut bij moet zijn. We selecteren de deelnemers zodat alle inwoners van Hooglede vertegenwoordigd zijn. Inwoners met een politiek engagement kunnen binnen de gemeente deelnemen via de werkgroep van de verkeerscommissie.

Bij jouw inschrijving engageer je je om constructief na te denken over mobiliteit volgens het STOP-principe. Dat wil zeggen dat we vanuit een duurzame blik op mobiliteit het centrum van Hooglede samen gaan aanpakken. Stappers en trappers krijgen prioriteit, dan het openbaar vervoer en tot slot de personenwagens.

Het participatietraject wordt begeleid door Mobiel 21. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met jolien.bamps@mobiel21.be