Gemeente Hooglede

Moovers

Bij MOOVERS staat Spinning® voor een sfeervolle fietstraining met snel resultaat.
Je stapt in op je eigen ritme en dankzij onze professionele begeleiding steek je al snel een tandje bij. Zo verbeter je je conditie én ga je je energieker voelen.
Samen zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf haalt.

Naast Spinning® biedt MOOVERS ook andere groepslessen aan zoals Core Stability, Trampoline Fitness, Zumba®, Fatburner Step, Small Group Training, Power, POP Pilates en STRONG®. Altijd op jouw niveau en indien gewenst gekoppeld aan personal training, personal coaching en voedingsadvies.

Ons ultieme doel is om zoveel mogelijk mensen, letterlijk en figuurlijk, te doen bewegen. Altijd met focus op het vooraf doorgesproken doel.
We realiseren dit via een persoonlijke aanpak. Denk aan kwalitatieve begeleiding, degelijk materiaal, gevarieerde lessen, steeds vertrekkend vanuit de filosofie dat sport staat voor fun. Je werkt dus aan je lichaam terwijl je je amuseert.

MOOVERS startte vanuit de behoefte van zaakvoerder Kristof om een rugverstevigende en pijnvrije sport te beoefenen. Van bij het begin voelde Spinning® aan als de juiste keuze. Zijn enthousiasme was zo groot dat hij zich verdiepte in de sport, instructiecursussen volgde en nu zelf gepassioneerd lesgeeft.
Vandaag baten Kristof en zijn vrouw Daisy twee succesvolle sportcentra uit in Roeselare en Gits.

Bij MOOVERS streven we naar kwaliteit. Dit doen we onder andere door blijvend te investeren in het volgen van hoogwaardige, erkende opleidingen voor professionals en te werken met gediplomeerde en gecertificeerde instructeurs.

- Wil je als individu aan de slag met je lichaam?
- Heb je als collega’s extra energie nodig om sneller je doel te bereiken?
- Zoek je als bedrijf naar een originele incentive voor je medewerkers?
- Ben je als bedrijf op zoek naar een originele teambuilding of sportieve activiteit bij jullie of bij ons?

Mail ons via info@moovers.be voor een vrijblijvend intakegesprek.

Sportieve groet

Adres

Adres
Bruggesteenweg 118
8830 Gits
GSM
0483 68 34 31
E-mail
info@moovers.be
Website
www.moovers.be